U BENT AAN HET JUISTE ADRES VOOR EEN STRAK

LOGO DESIGN

Iedereen herkent in één oogopslag de logo’s van Nike, Starbucks, Google en BMW. Met een logo zet u een bedrijf op de kaart. Maar hoe bedenkt u zo’n sterk en herkenbaar logo? Wat maakt een logo succesvol? We helpen u graag verder aan een strak en passend logo design.

WIJ MAKEN EEN LOGODESIGN WAT NIET ALLEEN BIJ U PAST MAAR WAT BIJ U HOORT!

Weerspiegelt

dit logo ontwerp ‘wie we zijn, wat we doen/bieden en hoe we het doen? Anders gezegd, krijg ik hierdoor een idee van waar het bij dit bedrijf om gaat en wat ik er zelf aan kan hebben?

Past het

bedrijfslogo bij onze doelgroepen? Dus geen flitsend logo voor senioren of een ouderwets-degelijk logo voor scholieren. Houd ook rekening met specifieke doelgroep-eigenschappen.

Communicatiedoelen

Sluit dit company logo aan op onze communicatiedoelen: roept het een clubgevoel op, straalt het integriteit uit, toont het ons milieuvriendelijk karakter, straalt het professionaliteit uit.

Onderscheidend

Onderscheidt dit logo ontwerp ons voldoende van onze concurrenten zonder te sterk af te wijken t.o.v. wat gebruikelijk is in onze markt?

Intrigeert het?

Valt dit logo ontwerp voldoende op temidden van een reeks van andere communicatiedragers? Springt bijvoorbeeld onze advertentie eruit tussen al die andere advertenties?

Tijdgebonden

Is het een tijdgebonden logo design? Werkt het logo over tien tot vijftien jaar nog steeds of is die fraaie trendy vorm van nú tegen die tijd hopeloos ouderwets?

Communicatiedragers

Is het bedrijfslogo gemakkelijk te reproduceren op diverse communicatiedragers (groot, klein, op papier, op relatiegeschenken, op reclameborden, op beeldschermen.

Geschikt voor?

Is het bedrijfslogo met eventuele aanpassingen geschikt voor zwart/wit-gebruik en 1- of 2-kleuren druk?

IS HET DESIGN EENVOUDIG?

Hoe eenvoudiger, hoe meer zeggingskracht. Sterke business logo’s zijn vrijwel altijd tot op het bot uitgekleed, dus vraag het uzelf af: kan er nog niets weg? Kan er een kleur af, kan de vorm simpeler, is dat verloopraster nodig

EVERYTHINGS IS DESIGNED. FEW THINGS ARE DESIGNED WELL.